Välkommen som partner, Swedish Software!

Swedish Software är arbetsgivarorganisationen för programvaruföretag. Föreningen har ungefär 100 medlemmar. De flesta medlemmarna är ägarledda företag som utvecklar och äger programkod för de program eller tjänster man säljer. Föreningen har tagit fram standardavtal för programvarubranschen som har väldigt gott rykte att vara balanserade mellan leverantör och kund. Avtalen är skrivna av advokat Agne …. som har utsetts till en av världens tio bästa IT-advokater.

Föreningen välkomnar medlemmar som vill dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns inom branschen. Avtal eller anställningsfrågor är de två viktigaste områden Swedish Software hjälper sina medlemmar med. Kontakta VD Anna Von Walter om du vill veta mera eller är intresserad av att bli medlem.

Det här inlägget postades i Utan kategori. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *