Välkommen som partner, Swedish Software!

Swedish Software är arbetsgivarorganisationen för programvaruföretag. Föreningen har ungefär 100 medlemmar. De flesta medlemmarna är ägarledda företag som utvecklar och äger programkod för de program eller tjänster man säljer. Föreningen har tagit fram standardavtal för programvarubranschen som har väldigt gott rykte att vara balanserade mellan leverantör och kund. Avtalen är skrivna av advokat Agne …. som har utsetts till en av världens tio bästa IT-advokater.

Föreningen välkomnar medlemmar som vill dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns inom branschen. Avtal eller anställningsfrågor är de två viktigaste områden Swedish Software hjälper sina medlemmar med. Kontakta VD Anna Von Walter om du vill veta mera eller är intresserad av att bli medlem.

Publicerat i Utan kategori | Lämna en kommentar

Vill du boka utställarplats?

Plats för rollup kostar 350 kronor utöver deltagaravgiften.
Utställarplats inklusive ett ståbord kostar 1500 kronor utöver deltagaravgiften.
Moms tillkommer

Skicka din bokning till claes.e@vibysateri.se. Tänk på att boka din plats tidigt eftersom vi bara har ett begränsat antal platser.

Publicerat i Utan kategori | Lämna en kommentar

SINF ny samarbetspartner

Vi välkomnar SINF som ny samarbetspartner till Uppsalaminglet 2016. SINF organiserar ett tjugotal branschorganisationer och fungerar som en arbetsgivarorganisation för ägarledda företag och de flesta medlemmar i dessa organisationer har valt att inte ha kollektivavtal för sina anställda men bland medlemsföretagen finns det även sådana som har kollektivavtal. SINF erbjuder sina medlemmar service och råd i arbetsgivarfrågor. Kontakta VD Anders Ekdahl om du är intresserad av att få veta mera om vad SINF kan erbjuda dig som företagare och vilken branschorganisation som passar dig.

Publicerat i Utan kategori | Lämna en kommentar

Dags för Uppsalaminglet 2016

I september är det dags igen för Uppsalaminglet.

Vi träffas på UKK. Hela tiden avsätts för mingel och du serveras en god mingeltallrik. Vatten eller lättöl ingår.

Vi hoppas på samma positiva mingel som tidigare år. Bokningen öppnar 1 augusti 08.00!

Lägg datumet på minnet så att du kommer ihåg att boka dig.

Publicerat i Utan kategori | Lämna en kommentar